Overwegingen om te weten over laserontharing


Ongewenste haargroei was in de Egyptische Oudheid alang ons geval. Hiërogliefen laten ons bemerken dat een dames aan het hof over de farao’s glad, haarloos en ordelijk moesten zijn.

De Lightsheer laser is de meeste uitvoerig geteste laser ter wereld. De laserinstellingen zijn bijzonder nauwgezet gedefinieerd om een accuratesse, diepte en locatie aangaande dit haarzakje vast te stellen.

Dat betekent het we na 1 laserbehandeling niet gelijk al die haartjes beschikken over verwijderd. Er zijn sexdating-sites uiteraard altijd verschillende lasersessies benodigd voor een opwindende gladde huid.

De ALEX 755nm De Alexandrite golflengte is ons welbekende in een aardbol aangaande een ontharing. Deze golflengte staat vertrouwd om bestaan effectieve functie voor gemakkelijk gekleurde en dunne haartjes. Behandelingen met conventionele Alexandrite lasersystemen zijn desalniettemin pijnlijk gebleken.

Jouw kunt rekenen op een haarreductie over 80 tot 90 procent. Ook voor een meeste gevoelige huidtypes ons perfecte oplossing. Je raakt uiteraard absoluut aangaande een goede verzorging betreffende uitstekende resultaten.

De behandeling is niet volkomen pijnloos, doch wel zo goed als pijnloos. De verzorging kan lauw aanvoelen of wanneer korte elastiekjes die anti de huid springen.

Behalve het relaxte gevoel geeft die behandeling geen structurele correctie aan de huid. Het is zeker ook niet vergelijkbare met dit meteen inbrengen van dit gas via geneesmiddel van ons injectie in de huid waarbij een gevolgen wél verbluffend zijn.

Een Soprano ICE Platinum heeft op deze plaats desalniettemin een uitkomst vanwege, zodat onder andere tevens de oppervlakkige korte blonde haartjes op uw bovenlip of om uw wenkbrauwen betrouwbaar, pijnloos en doeltreffend behandeld mogen geraken.

De Lightsheer laser zit op ons zuivere golflengte met 800nm en kan via zijn hoge vermogen tevens dieper meer informatie gelegen haarwortels bereiken. Hiermee kan ook worden onthaard op plaatsen daar waar flitslampen en verschillende lasers horen te afhaken.

Ons carboxybehandeling alleen duurt dikwijls niet verdere dan 5 minuten. Een prikjes bestaan niet echt pijnlijk, doch melden een lichtwegend “branderig idee’.

84 reviews We wensen voor je pracht! Dit kan zijn de slogan over Universal Beauty. Het gespecialiseerde team staat op deze plaats voor je klaar teneinde je de passende verpleging te melden!

De ND:YAG 1064nm Een YAG is ons diodelaser welke gebaseerd kan zijn op de ND:YAG 1064 golflengte. Die staat vertrouwd om zijn gematigde melanine absorptie. Hiermee is dit uiterst geschikt vanwege verzorging betreffende de donkere huid. Een YAG laser dringt diep door in een haarfollikel waarmee dieper gelegen hoofdharen inclusief haarzakje kunnen worden aangepakt.

Het toestel kan zijn zeer efficiã«nt betreffende betrekking tot het injecteren van CO2. Met de Rioblush mogen we zeer nauwkeurig en oppervlakkig injecteren zodat dit gas precies er onder de huid komt daar waar het een meeste stimulatie geeft.

Daar kan zijn geen hersteltijd benodigd. Door de ‘In-Motion-technologie’ is de lichtstraal voortdurend in sporten. Heel wat cliënten vinden de SHR-treatment dan ook aanvoelen wanneer ons hotstonemassage. Intussen kan zijn deze technologieen een met de meest onderzochte lasertoepassingen. Mede door een goede en veilige gevolgen kan zijn de SHR-technologieen bezig om de bekendste technologieen wereldwijd te worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *